Hva er Ungdom Mot Ungdom Mot Narkotika?

Ungdom Mot Ungdom Mot Narkotika (UMUMN) er et fenomen anno 2002, der Ungdom Mot Narkotikas internettforum ble dominert av legaliseringstilhengere. Forumet ble slettet av UMN og dermed forsøkt skjult, men forumet finnes i UMUMNs besittelse.
Siden 2002 har UMUMN fulgt UMNs utvikling, og holdt ved like relasjoner til medlemmer og tidligere medlemmer av UMN så godt som mulig.
Ungdom Mot Ungdom Mot Narkotika vil holde seg orientert om UMNs politiske aktiviteter, og dokumentere UMNs politiske inkompetanse. UMUMN vil også som alltid prøve å gå i dialog med UMN.

Legalisering av cannabis vil også være prioritert på UMUMNs agenda. UMUMN anser cannabis for å være noe samfunnet trenger å ha som et akseptert og velbrukt rusmiddel, som en kontrast til den destruktive fylla. Den oppegående delen av befolkningen fortjener et alternativt rusmiddel for å dekke sitt rest&recreation-behov, og UMUMN ønsker å bygge nettverk med alle med sammenfallende interesser.

UMN startet opprinnelig opp som 'Folkeaksjonen Mot Hasj', og den hatske intensjonen fra den gang lever i beste velgående. Hvis du som cannabisbruker føler eller har følt deg forulempet av UMN, så har du god grunn til å ta kontakt med UMUMN.

2 kommentarer:

  1. Tør jeg foreslå en facebook-gruppe for å spre budskapet ytterligere? :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Det var en god ide men det har jeg allerede gjort det er viktig og spre fakta om narkotika for og få folk til og slutte og tro på alle løynene som er spred om narkotika.alle planter er en gave fra Gud inkludert alle narkotiske planter.det er viktig og jobbe for at menneskene skal få lov til og bruke det de en gang fikk av Gud.

      Slett