Tips til Ungdom Mot Narkotika

Ikke drit dere ut
Dere vil aldri klare å skape et rusmiddelfritt samfunn. Å ha denne utopiske ønskedrømmen rettferdiggjør ikke deres støtte til dagens cannabisforbud, som hindrer de mange cannabisbrukere i å få utfolde seg på en lovlig arena.

Så lenge dere påberoper dere å ha sympati for misbrukere blir det bare teit å støtte at politiet skal plage brukere og misbrukere. Og angående den 3. verden: Bøndene som dyrker cannabis i den 3. verden vil ikke få det noe verre hvis vi legaliserer cannabis.

Hvis dere skal gi folk inntrykk av at dere kjemper mot skremselspropaganda, så nytter det ikke å støtte dårlige Aksjonsuker som påstår at hasj fører til dårlig hygiene.

Legalisering av cannabis
For Jahs skyld; støtt en legalisering av cannabis. Cannabisbrukere gjør ingen fortred. Ifølge tall fra EMCDDA, som dere selv bruker som kilde, er det ikke lovlighet eller ulovlighet som avgjør hvor mange i et land som bruker cannabis. Det kan helsemyndighetene i Belgia, Frankrike, Tyskland, Nederland og Sveits skrive under på, i følge deres rapport. På side 123 står det blant annet:

«There is little relationship between different forms of legal policy and cannabis use.» Oversatt til god gammaldags norsk blir det noe slik:

Det er liten sammenheng mellom forskjellige former for lovgiving og cannabisbruk.

Dette vil si at det ikke er lovgiving som avgjør hvor mange cannabisbrukere vi har i Norge. Fra kjipe norske offisielle tall heter det at det fins 300.000 nordmenn som har fyrt. De som er litt mer jordnære og ute i miljøene vil vel heller anslå tallene til 500.000. Innimellom deromkring finnes nok sannheten.
La oss for diskusjonens skyld si 400.000.

Dette tallet vil bare stige. Nå nådde England akkurat bristepunktet for hva landet tålte av cannabis-press før de måtte avkriminalisere. Politiet får frigjort masse ressurser, og er et skritt nærmere å unngå slike tilstander. Med tid og stunder vil legalisering sannsynligvis bli et faktum, i.o.m. at engelskmennene allerede har begynt å eksperimentere med ulovlige coffee-shops som ikke akkurat ble angrepet av schnuten. I tillegg til England har også USA et stort antall cannabisrøykere, på tross av deres hardcore restriktive politikk.

Det er impulser fra disse landene som i stor grad styrer liberalismen i Norge. Hva læreren og schnuten sier driter vi i. Og så lenge UMN støtter Aksjonsuker som påstår at hasj fører til dårlig hygiene, så antar UMUMN at de fleste oppegående mennesker også vil drite i UMN. Når det en gang er slik at det ikke er lovgivingen som styrer antallet cannabisbrukere i et land, men heller noe ingen i Norge kan kontrollere, så er det liten vits i å holde på et forbud som ikke har noen hensikt. Tenker vi på refferdigheten, så fortjener cannabisbrukeren å være et lovlig individ, en akseptert person.

Men hvis vi legaliserer, hvem bli ofrene? Ofrene blir ikke misbrukerene, for misbrukerene får det bedre når de slipper fordommene, misinformasjonen, de kriminelle miljøene og schnuten. Dessuten vil hjelpeapparatet kunne styrkes med mer åpenhet, og de økonomiske ressurser som frigjøres ved en legalisering kan også komme misbrukerne til gode. De som vil lide av en legalisering er de kriminelle organisasjonene. Mafian. Organisert kriminalitet. Alkoholindustrien vil nok også lide litt. En legalisering vil føre til at cannabiskulturen kommer ut i det fri og overtar deler av bybildet, og cannabis blir da en konkurrent til alkohol.
Men dette ser ikke UMUMN på som noe negativt. Fylla har jo skylda.

Ressursene som blir frigjort jfr. den nevnte avisartikkel er heller ikke noe som taler imot en legalisering.
UMUMN anbefaler UMN på det sterkeste å vurdere en støtte til cannabislegalisering. Vi anbefaler også på det sterkeste å ta selvkritikk for fjollete argumenter som «bøndene i den 3. verden» og «signaleffekten».

Heroinsituasjonen
Okey, hva skjer 'a?

At storebror FMR og enkelte av deres egne medlemmer har en syk tro på et såkalt «rusgiftfritt samfunn» unnskylder ikke at dere støtter å la junkiene være det stakkarsligste som fins i samfunnet vårt. Det er de som per i dag tigger og stjeler og raner oss og sover ute og dør av overdoser og horer og selger rohypnol og annet dritt til lillebrødrene våre når de går forbi Plata.

Oslo er Europas heroin-hovedstad.
Da er det samma faen om UMN og FMR ønsker kun «rusgiftfrie behandlingsmetoder». Vi må rett og slett prøve ting som andre land har hatt hell med. Og da nytter det ikke at dere og FMR setter dere imot ethvert konstruktivt forslag for å bedre situasjonen. Dere i UMN har jo heller ikke på hvertfall 4 år klart å klekke ut et eneste konstruktivt forslag for å bedre junkie-situasjonen.

Skjerp dere! Hvor er sympatien for de svakeste av de svake?

5 kommentarer:

 1. Svar
  1. Alle begynner en plass.par ti år er du død.junki tigger.gått opp at du tok fukings feil.see you on plAta

   Slett
  2. Du er et problem nr1

   Slett
  3. Begynte for 20 år siden. Røyker nesten hver dag, har aldri prøvd sterkere stoffer og har aldri besøkt plata. Jobber 40 timer i uka og trener hver dag. Så enhver som påstår at hvis du begynner med hasj så ender du opp på plata kan ta seg en bolle. Hasj er ikke en gateway drug som du er blitt lurt til å tro. Lovverket er gatewayen din dott.

   Slett